Maak Mededeling Zoeter!

Thuis

NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd Fabrieksreis

Certificaat
Van goede kwaliteit kroonmodule voor verkoop
Van goede kwaliteit kroonmodule voor verkoop
Ik heb de eerste 10 eenheden van BRCP ontvangen. Zij kwamen hier in goede vorm aan. Ik ben gelukkig met de eerste 10 eenheden. Het kijken vooruit de rest 190 eenheden.

—— Tekens

Dank voor uw aanbeveling inzake het Kroon opzettende kader. Het echte Roestvrij staalmateriaal met betere prijs maakt onze cliënt zeer tevreden.

—— Muhammad

Uw die AMPÈREtyco picabond schakelaars voor uitstekende de telecommunicatie de werken worden gebruikt van Iran, onze cliënt is zeer tevreden met de kwaliteit.

—— احمد عبدالله

Wij hebben met Melontel meer dan 5 jaar gewerkt, goed gaat alles en u brengt me meer zaken. De uitstekende leverancier 100% adviseert. Dank, Ben.

—— Liana

Ik ben online Chatten Nu
 • lopende band

  Melontel® was beoordeeld en verklaard als vergadering van vereisten van ISO-9001:2008 en was gekend voor de uitstekende productenkwaliteit, de concurrerende prijzen, de snelle levering en de goede dienst.

  Wij hebben heel wat investeringen gezet om tempo met norm van de vezel de optische industrie te houden. Met hoogte - kwaliteits grondstoffen, gevorderde productieuitrusting en hoogst geschoolde arbeiders, verzekeren wij elk stuk van onze vezel de optische producten met uitstekende prestaties en verschijning is.

  Met een krachtig R&D-team, kan Melontel® producten volgens de specificaties en de verzoeken van de klant, zelfs met aangepaste grondstoffen vervaardigen. Wij niet alleen bieden OEM de dienst aan, maar ook helpen over de hele wereld vele partners van om in de markt met professionele technische ondersteuning en uitstekende productoplossing te winnen.

  Wij zijn trots van hoog het aangeboden =hebben= van sommige wereld belangrijke bedrijven met stal - de optische producten van de kwaliteitsvezel en wij hopen oprecht dat wij verder met al onze partners kunnen gaan!NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,LtdNINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd

 • OEM / ODM
 • R & D
Contactgegevens
NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Ben

Tel.: 86--15669228711

Fax: 86-574-63830111

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)