Maak Mededeling Zoeter!

Thuis

NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd

Certificaat
Van goede kwaliteit kroonmodule voor verkoop
Van goede kwaliteit kroonmodule voor verkoop
Ik heb de eerste 10 eenheden van BRCP ontvangen. Zij kwamen hier in goede vorm aan. Ik ben gelukkig met de eerste 10 eenheden. Het kijken vooruit de rest 190 eenheden.

—— Tekens

Dank voor uw aanbeveling inzake het Kroon opzettende kader. Het echte Roestvrij staalmateriaal met betere prijs maakt onze cliënt zeer tevreden.

—— Muhammad

Uw die AMPÈREtyco picabond schakelaars voor uitstekende de telecommunicatie de werken worden gebruikt van Iran, onze cliënt is zeer tevreden met de kwaliteit.

—— احمد عبدالله

Wij hebben met Melontel meer dan 5 jaar gewerkt, goed gaat alles en u brengt me meer zaken. De uitstekende leverancier 100% adviseert. Dank, Ben.

—— Liana

Ik ben online Chatten Nu

NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd

1 2 3 4 5 6
NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd NINGBO MELONTEL COMMUNICATION  EQUIPMENT Co.,Ltd
Fabriek Fabriek Fabriek DE WORKSHOP Fabriek DE WORKSHOP

Bedrijf Details:

Type Business : Fabrikant
Exporteur
Handelsmaatschappij
Verkoper
Grote Markt : Noord-Amerika
Zuid-Amerika
West-Europa
Oost-Europa
Oost-Azië
Zuidoost-Azië
Midden-Oosten
Afrika
Oceanië
Wereldwijd
Merken : MELONTEL
Aantal werknemers : 100~150
Jaarlijkse omzet : 5 million-10 million
Opgericht Jaar : 1995
Export pct : 70% - 80%
No. of Production Lines:: 4
No. of R&D Staff:: 10-15 People
OEM Services Provided:: Yes
Factory Size (Sq.meters):: 5,000-10,000 square meters

De Communicatieapparatuurco. Ltd, gevestigde die in1995 van Ningbomelontel, in Ningbo wordt gevestigd, de 2de grootste havenstad in CHINA. Melontel is een professionele fabrikant gespecialiseerd in Optische Vezel/Netwerk/Telecommunicatieproducten een dekking meer dan 6000 vierkante meters en personeelsleden meer dan. vestiging 180 met onderzoek en ontwikkelingsafdeling, productieafdeling, verkoopafdeling en pakhuis.

 

MELONTEL heeft een efficiënt die kwaliteitsbeheersysteem gevestigd over het beleid van „plicht wordt gebaseerd en de verantwoordelijkheid heeft“ maken uitstekende products.MELONTEL maken het ISO9001-kwaliteitsbeheersysteem。 overgegaanIn de weg van verwezenlijking en innovatie, daye gewijd aan R&D van nieuwe producten heeft, het assortiment van enige verscheidenheden aan reeks en multifunctioneel gediversifieerd.

 

Wij zijn geïmpliceerd in de ontwikkeling van Shenzhou 11 ruimtevaartuig als grondstoffenleverancier van Ruimtevaart de Wetenschap en de Technologiebedrijf van China.

 

De belangrijkste producten brengen ons zaken zijn verwant met geheel telegraferend systeem, zoals netwerkdp en dwars-verbinden kabinetten, Gegevens en stem (flardpaneel, hoeksteenhefboom, beschermer, kabelbeheer), modulesysteem, netwerkhulpmiddelen, en ook de hete producten op vezel optisch, als flardpaneel, die punten, vezel optische hulpmiddelen en andere installatietoebehoren verbinden.

 

Het bedrijf wint klantenerkenning en ontvangt het hele jaar door onophoudelijk orden in productie.

Contactgegevens
NINGBO MELONTEL COMMUNICATION EQUIPMENT Co.,Ltd

Contactpersoon: Mr. Ben

Tel.: 86--15669228711

Fax: 86-574-63830111

Direct Stuur uw aanvraag naar ons (0 / 3000)